ÖNEMLİ: Tarafımızdan düzenlenen bu dosyaların iznimiz olmadan herhangi bir WEB sitesinde yayımlanması veya ticari amaçla kullanılması kesinlikle yasaktır.
Öğretmenlerimize ve sınava hazırlanan tüm öğrencilere faydalı olması amacıyla AYT Edebiyat konularını ünitelendirdik. Önemli bilgilerin altını çizdik. Bazı uyarılarda bulunduk. Özellikle önemli ve uyarı ibarelerinin üniversite sınavlarında çıkabilecek muhtemel bilgiler olduğunu belirttik. Konuları kronolojik bir sıra dahilinde ayrıntılara fazla boğmadan önemli noktaları da belirterek yazmaya çalıştık.
Türk edebiyatı, YKS’de sözel ve eşit ağırlık öğrencileri için önemli derslerden biridir. Sınavda 24 tane test sorusu bulunmaktadır. Uzman öğretmenler tarafından derlenen bu notlara düzenli bir şekilde çalışırsanız, sınavdaki tüm soruları yakalayabileceğinize inanıyoruz. Yaklaşık 5 yıllık bir deneyim sonucunda konuların müfredata tam olarak uyarladık. Bu açıdan herhangi bir kaynağa ihtiyaç duymadan bu notlarla sınava hazırlanabilirsiniz.
çok teşekkür ediyorum.
kesinlikle çok faydalı ellerinize sağlık
Bir Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalışmanızı inceledim ve öğrencilerime tavsiye ettim.Emek ile hazırlanan bu çalışmanız için sizi kutlarım. Çok güzel olmuş.
Arayıpta bulamadığım notlar müfredata uygun sınava son 8 gun edebiyatı notlarınızla fullucem inşallah emeğinize sağlık
You tube kanalınız varmı
Kaç yaptın ve notlar yeterli oldu mu??? Eksik, belirtilmeyen kısımlar var mı notlarda? NOLUR CEVAPLA
Notlar son derece güzel düzenlenmiş. Ne eksik ne fazla. Sadece söz sanatları ve şiir bilgisi yok. Onun dışında tüm önemli yerlerin altını çizmişler. HAzırlayanların eline sağlık…
Notlar son derece güzel hazırlanmış. Emeklerinize sağlık.
Gerçekten emeklerinize sağlık çok teşekkürler ben sayısalcıydım edebiyat hiç bilmiyordum notlarınız sayesinde hukuk fakültesini kazandım şimdi bir tanıdıģıma da önermek için sitenize girdiģimde yorum yazmak istedim hayatıma dokundunuz bir kez daha çok teşekkürler.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler…
Teşekkür ederim dershaneden alacağım diye göbeğim çatlıyordu Allah razı olsun
Emeklerinize sağlık. Çok güzel bir iş yapıyorsunuz.
çok güzel notlar emeğinize sağlık
ÇOK HOŞ VE NEZİH. EMEĞİNİZE SAĞLIK